Trouwpak man blauw

Trouwpak man blauw

Waarom blauwe pakken perfect zijn voor je bruiloft

Als het erom gaat te beslissen welke kleur je wilt dragen voor je bruiloft, is het gebruikelijk om te kiezen voor een traditioneel pak of een smoking in het zwart. Maar wat dacht je van een blauw pak? Ze veroveren de huwelijkswereld stormenderhand, en met een goede reden. Hier zijn vier redenen waarom blauwe pakken ideaal zijn voor uw bruiloft:

costume mariage homme bleu


1. BLAUW IS LEUK EN VERS


Als je een interessante look aan je bruiloftsensemble wilt toevoegen, dan zijn blauwe pakken de juiste keuze. Ze zijn leuk en cool en kunnen in elke omgeving of locatie worden gedragen. Ze geven een meer casual gevoel en uitstraling dan traditionele kostuumkleuren voor bruiloften.

 

costume mariage homme bleu

Klik om onze collectie blauwe kostuums te bekijken👈👈


2. BLAUW IS HET NIEUWE ZWARTNet zoals zwart bij alles past, doet blauw dat ook. Blauw is een tijdloze kleur en maakte de weg vrij om het "nieuwe zwart" te worden. Deze tijdloze kleur biedt een relaxte look en feel die het gemakkelijk maakt om accessoires te combineren met elk accent of elke kleur die je bruidsmeisjes dragen. U en uw bruidsjonkers kunnen bijvoorbeeld donkerblauwe pakken dragen die goed passen bij de magenta of champagne bruidsmeisjesjurken van het bruidsfeest voor een avondbruiloft.

 

costume mariage homme bleu

 

3. ZE ZIJN GESCHIKT VOOR ELK SEIZOENOf het nu in de vroege zomer of midden in de winter is, het dragen van een blauw pak voor je bruiloft is geschikt in elk seizoen. Ze zijn ook perfect voor elk moment van de dag. Blauwe pakken zijn perfect voor bruiloften overdag of buitenshuis. U kunt bijvoorbeeld een felblauw pak dragen voor een winterbruiloft in de avond of voor een lichter blauw gaan voor een lentebruiloft buiten.

costume mariage homme bleu

4. JE KUNT HET AANKLEDEN OF ER IN LEVENTen slotte, het dragen van blauwe pakken voor je bruiloft is dat het gemakkelijk is om gekleed of casual te kleden, afhankelijk van je stijl. U kunt zich zelfs onderscheiden van uw bruidsjonkers en uw individualiteit uitdrukken met de veelzijdigheid van deze kostuums. De bruidegom kan bijvoorbeeld een meer formele uitstraling hebben dan zijn bruidsjonkers bij het kiezen uit de verschillende stijlen die beschikbaar zijn bij Generation Tux. Als je van de kleur Mystic Blue houdt, kan de bruidegom gaan voor een formele look in een merinowol smoking, zoals de getailleerde Mystic Blue Edge Lapel Tuxedo.

Je kunt ook de kostuums en smokings voor bruiloften mixen en matchen. Overweeg om verschillende tinten blauw te mixen en matchen, zoals donkerblauwe en lichtblauwe pakken, voor een spannendere look.

You have successfully subscribed!
This email has been registered
WhatsApp Klantenservice